Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
2

 

Με αφορμή τις προγραμματισμένες 24ωρες απεργίες των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ ο Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Νίκος Σηφουνάκης, προέβη σε νέα δήλωση:
«Η πρωτοφανής ταλαιπωρία των πολιτών από τη μη λειτουργία του ΜΕΤΡΟ λόγω απεργίας, πρέπει επιτέλους να προβληματίσει την κυβέρνηση.
Έγκαιρα ζητήσαμε από τον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών να προχωρήσει σε ένα γνήσιο διάλογο με τους εργαζόμενους, να τους αντιμετωπίσει χωρίς δογματισμό, ώστε να επιλυθούν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν, να επαναλειτουργήσει το ΜΕΤΡΟ και να σταματήσει η ταλαιπωρία του κόσμου.
Είναι θετικό βήμα το ότι άνοιξε το γραφείο Κτηματογράφησης που λειτουργεί στο ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα και η κίνηση αυτή των εργαζομένων πρέπει να εκτιμηθεί και από την κυβέρνηση.
Ας καταλάβουν έστω και την ύστατη στιγμή στην κυβέρνηση ότι προτεραιότητα της πολιτικής είναι ο πολίτης και οι ανάγκες του και όχι οι ακραίοι δογματισμοί και οι νεοφιλελεύθεροι πειραματισμοί που οδηγούν στην εκποίηση της εθνικής περιουσίας, όπως ο ΟΤΕ, τώρα η Ολυμπιακή και οι Ταχυμεταφορές.»